Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

4/9 DEFKSAMKOb + Spelkväll/Karaoke

september 4, 2018–5:00 e m8:00 e m

Under två veckor har ni suttit på olika sidor i föreläsningssalen och tittat på varandra. Denna kväll är det dags att gå samman med KfKb-Nollan och tävla i den femkamp som anordnas av de båda sektionerna på Chalmers campusområde. Vi träffas alla på Kemigården kl 17 där KØK och bØf kommer servera mat, därefter delar vi upp oss i grupper och beger oss ut på campus.

Efter femkampen är klar finns möjlighet att gå till NOx, eller GT/SPRITIS (KfKbs sektionslokal) för en Spelkväll eller sjunga Karaoke

Tid och plats: kl 17:00 på Kemigården

Biljettförsäljning: Under lunchen i NOx idag kommer KØK fortsätta sälja biljetter till L(EK)-aftonen, ett kul samarrangemang med E-sektionen, som uppvärmning innan Zkumgasquen.
ifK kommer sälja biljetter på lunchen i NOx till sin Svettiga Aktivitet, som vi lovar var grymt uppskattat förra året och gör därför en välförtjänt comeback, i skrivande stund fortfarande hemligt för Nollan

Det säljs även biljetter till Mottagningens mest mystiska sittning SVARTA GLAS, K6 som arrangerar denna kommer sitta i NOx på lunchen och sälja biljetter. Detta är ingenting man vill missa, då det kanske är Mottagningens mest uppskattade och mystiska arrangemang.

Mat: KØK kommer servera mat för er som köpt biljett

Att ta med: Leg & kårleg

Kan bli det bästa på hela Mottagningen!

Detaljer

Datum:
september 4, 2018
Tid:
5:00 e m –8:00 e m