HÄKS – PR-förening och rustmästeri på Kemi

Hej Nollan!

häks (1)

Visste du att den skönaste kommittén på campus har gröna hängslen? Vi är HÄKS, kemisektionens PR-förening och rustmästeri. Det innebär att vi tar hand om Fort NOx, alla kemisters favoritställe! Vi anordnar även pubar, ET-raj för att fira att tentorna är över och andra roliga arrangemang för vår sektion. Det är även vi som kommer möta er första dagen på Götaplatsen och med hjälp av er ska vi visa att Kemisektionen är den bästa sektionen på Chalmers!

HÄKS består av häxan Kvasthilda – Anna och hennes kvast Kvasten -Merim. Kvasthildas bästa vän är trollet Irving -Jacob. Dessutom har Irving en sexårig brorson, Nirving – Nina. Bensen – Gustav, är den sexigaste sexkanten och Grelber – Jesper är det elaka trollet som är förhäxad till en stock. Den visa gamen Gaylord ”Gamas” Buzzard – Annie försöker hålla koll på oss! Önska henne lycka till när ni träffar henne under mottagningen!

Det är oss ni träffar första dagen på Götaplatsen. Sedan kommer vi att hänga på Chalmers under hela mottagningen och träffa er när ni minst anar det. Men förutom det kan ni även hälsa på oss när vi varje morgon fikar och beskyddar Hildamärket. Fika tycker vi är gött!

Vi ses!

Om du vill veta mer om HÄKS så finns deras hemsida här.