K6 – Kemis sexmästeri

Hej Nollan!

IMG_9297

Vi är K6, Kemisektionens sexmästeri! Ordet sex har här ingen koppling till sex utan kommer från det gamla ordet ”sexa” som betyder fest! Vi är alltså dem som fixar fester för alla kemister och resten av Chalmers! De flesta av våra stora arrangemang håller till på Chalmers nattklubb Gasquen, där vi börjar kvällen med att ordna en storslagen trerättersmiddag och avslutar med att hålla i nattklubben.

Vi i K6 består av 8 stycken drivna och vilda personer: Sexmästare – Brante, Kassör – Sara, Såschef (vice ordf.) – Julia, Promillechef – Phung, Artist – Jos, Joker – Filip, Ormtjusare – Frida och Tjuren – Krüger. Ni känner igen oss i våra buteljgröna overaller med porrlila fransar och vår Kobra-logga på ryggen. Vi umgås nästan dygnet runt och bättre kan vi inte ha det! Vi har även vår älskade kobra-maskot Kjelle som älskar att vara på äventyr tillsammans med vår andra maskot Maja som är en söt och mycket trevlig kossa.

Under mottagningen kommer vi att arrangera en rad olika fantastiska arrangemang för er Nollan, bland annat en Gasque-sitting med hemligt tema och efterföljande nattklubb. Vi kommer även att hålla i ett mycket mystiskt och spännande event som kallas Kalas bakom Svarta glas och såklart fler festliga arrangemang! Så se till att boka in K6-dagarna i kalendern och köpa biljetter när det blir dags, det kan bli det bästa under hela mottagningen!

Puss och smisk!
K6

Om man vill läsa mer om K6, så har de en egen hemsida som ligger här.