KGB – Kemis goa bärshäfvare

Hej Nollan!

 

 

kgb

Vi är KGB vilket står för Kemis Goa Bärshäfvare och är därmed ansvariga för att försvara sektionens heder i den ädlaste av sporter, nämligen häfvning. Häfvning har funnits på Chalmers länge och utvecklas ständigt genom att alla häfvföreningar på Chalmers träffas för att diskutera regelverket varje år. Kort förklarat ska man så snabbt som möjligt dricka alkoholfri øhl, men säsongsdrycker som julmust kan även intas. Tack vare vår fina kemitekniska utbildning har vi alla förkunskaper inom skumbildning, transportprocesser och jämnviktsreaktioner mellan kolsyra och koldioxid vilket gör oss till en av de vassaste föreningarna på hela Chalmers!

När vi inte häfver gillar vi att visa film för att berika sektionen med historia om rysk kultur, laga uppskattad borsjtj och piroger. En och annan pluggkväll anordnas även där vi bjuder på mat och ger sektionen en chans till att plugga utan att behöva stressa om middag.

Under mottagningen kommer vi finnas lite här och där, dels för visa er hur denna ädla sport går till men också för att prata och ge er en fantastisk start på Chalmers.

 

Väl mött och glada kramar //KGB