Styret – Kemiteknologsektionens ledning

Kemistyret

styret
Kära blivande kemiteknolog,
Grattis till din plats på Chalmers och Kemiteknik!
 
Att läsa på Chalmers innebär att du också blir medlem i en studerandesektion som hör ihop med det du läser, nämligen Kemisektionen. Kemisektionen är i sin tur en del av Chalmers studentkår. Sektionen finns till för att både gynna medlemmarna, både i utbildningen och studiesocialt. Vår sektion tillhör Chalmers allra äldsta och har funnits i över 130 år.
 
Kemisektionen är en ideell förening som styrs av dess medlemmar och varje år väljs ett Kemistyre att leda sektionens arbete. De glada ansikten du ser på bilden ovan är årets Kemistyre. Vi ansvarar för att sektionens kommittéer utför sitt arbete, att budgeten håller och att utbildningsbevakningen fungerar. Vi hoppas kunna hjälpa till att göra just din studietid på Chalmers riktigt bra.
Från vänster till höger är vi:
Pawel Krenz (Arbetsmarknadsansvarig/AMA), Madeleine Ahlmén (Sektionsordförande), Emelie Johansson (Utbildningsansvarig), Kajsa Engevall (Informationsansvarig), Joey Frey (Sektionskassör/Economizer), Lukas Hansen (Vice ordförande) och Hashem Alwardi (Studerandearbetsmiljöombud/SAMO).
 
Vi är mycket stolta över vår sektion och allt engagemang som finns här. Under mottagningen kommer du att få uppleva under fyra veckor när det är som allra bäst. Pubar, idrottsevenemang, fester och sittningar. När du upplevt detta hoppas vi att du också blir sugen på att göra kemisektionen till Chalmers bästa. Ifall du vill komma i kontakt med oss så tveka inte att gå in på vår sektionshemsida kemisektionen.com, där du hittar kontaktuppgifter till var och en av oss såväl som alla sektionens kommittéer.
 
Vi syns i augusti!
// KemiStyret