KØK: Din mottagningskommitté

Hej!

Det är vi som är KØK - Kemisektionens Mottagningskommitté. Vi arrangerar denna mottagning med hjälp av sektionens andra kommittéer och föreningar. Vi finns här för att guida er in i studentlivet med gemensamt arbete gör vi allt för att ni ska få en fantastisk start på er Chalmerstid! På denna sidan hittar du kontaktuppgifter till oss fem och lite mer eller mindre intressant och seriösa fakta om oss.

Fotocred: William Fung

Ni når oss dygnet runt på vår jourtelefon om det skulle vara något speciellt ni behöver vår hjälp med, allt ifrån att ni är vilse till att ni undrar något angående mottagningen. Om vi inte kan svara på frågan vet vi vem som kan det.

JOURNUMMER:

0767114416

Kontaktuppgifter till KØK:

Emma: 072-5452992
Hannah: 073-8363344
Johanna: 076-1011850
Minea: 070–5772895
Jonatan: 073-0973432

Kom och flyg med oss!

Ordförande Emma Skotte

Hej fina Nollan! Jag heter Emma men jag kan också kallas för Aladdin. Det är jag som är Ordförande här i KØK, vilket betyder att jag kallar till möten, skriver dagordningar och ser till att dem andra gör som de ska. Som ordförande måste jag även ha koll på det mesta, eller se till att någon annan har koll åt mig. Jag går här på civilingenjörsprogrammet i K2 och är 20 år gammal. Ursprungligen kommer jag från den lilla orten Kimstad, utanför Norrköping, men jag lyckades ändå hitta ut hit till västkusten och denna fantastiska stad.

Jag tycker att det bästa med mottagningen att det finns så många olika typer av aktiviteter och man får då lära känna sina nya vänner i olika miljöer. Dessutom är det ett utmärkt tillfälle att komma in i det fantastiskt Chalmerslivet. Så varmt välkommen fina Nollan!

Tre snabba
Demokrati eller Diktatur
Nysa halvdant 10 gånger eller nysa en gång på riktigt
Äta med kontroll eller spilla på allt som går 

Fotocred: William Fung
Fotocred: William Fung

Kassör Hannah Siegel-Hallberg

Hej hej! Jag Heter Hannah och här i KØK kallas jag för Jasmine. Jag är vår kassör vilket innebär att det jag främst gör är att tjata efter kvitton. Även jag går i K2, civilingenjörsprogrammet. Jag är 21 år gammal och kommer från Lerum som ligger lite utanför Göteborg.

Det bästa med mottagningen måste vara att man får träffa så mycket nya människor som man får umgås med och lära känna under dessa 4 fantastiska veckor med massor av roliga arrangemang.

Tre snabba
Beslutsångest eller beslutsångest
Ca$h eller Swish
En nöt om dagen
eller ett äpple om dagen

Matchef Johanna Jagefeldt

Tjabba tjena hallå!
Ja ibland kan det hända att jag säger så! Men för det mesta brukar jag påminna er om att äta de goda bullarna vi ”läs jag” bakat åt er, eftersom jag är matchef här i gröna KØK. Jag heter Johanna men det går lika bra att kalla mig för Anden. Är det svårt att uttala KØK går även ”KÖK” bra för min del vilket ändå representerar var dem viktigaste sakerna under mottagningen kommer ifrån.

Som mina kära vänner här går jag också i K2, civilingenjörsprogrammet. Jag är 20 år gammal och bott i kära Göteborg hela mitt liv och jag älskar det lika mycket fortfarande, speciellt nu när jag upptäckt gröna Chalmers!

Det bästa med hela Mottagningen var definitivt kappseglingen, att få se den fina gröna färgen pryda hela Göteborg och heja fram kemi med sina nyfunna vänner. Och såklart alla de fantastiska bullar man får äta med riktigt gott samvete!

Tre snabba
Sås eller Inte sås
Medium rare eller Well done
Glass eller Tacos

Fotocred: William Fung
Fotocred: William Fung

Kommunikatör Minea Nilsson

Hej Nollan! Vad kul att du hittat hit!
Jag heter Minea, i KØK kallas jag Mattan och är Kommunikatör. Det är jag som styr och ställer på vårt Instagram, Facebook, Hemsidan och Bonsai, allt för att du ska känna att du vet precis det du behöver under Mottagningen hos oss på Kemi och Chalmers.
Jag går K2, Civilingenjörsprogrammet, kommer från fagra Helsingborg och har rest runt och hittat på mycket skoj innan jag hittade till Göteborg.
Mina viktigaste uppdrag i KØK är att sprida glädje med torra skämt på grov skånska och såklart (det allra viktigaste) Kaj-ansvar.

Det bästa på hela Mottagningen: Att få nya vänner och hitta på så mycket skoj med dem under fyra underbara veckor!

Tre snabba
Dansa eller Kaj
Skaune eller Skåne
Skratta åt egna skämt eller Åt andras skämt

 

pHadderchef Jonatan Enger

Tjena Nollan! Kul att du lyckades ta dig hela vägen ned hit och inte tröttnade på vägen!
Mitt namn är Jonatan och i  KØK kallas jag för Abu men vanligtvis säger folk bara Jonatan. Det är jag som är din phadderchef vilket innebär att jag kommer att tilldela dig en personlig pHadder som hjälper dig in i Chalmerslivet. Så missa inte att fylla i pHadderenqueten för att du ska få en pHadder som passar just dig.

Liksom alla andra i kommittén går även jag i K2, civilingenjörsprogrammet. Jag kommer ursprungligen från gamla Jönkan men flyttade hit till Göteborg förra året och kan inte vara mer nöjd med denna fina stad.

Det bästa med mottagningen måste vara alla nya intryck som man får och att man träffar så många nya människor som man kommer hänga med under kanske de bästa åren av ens liv.

Tre snabba
Jonatan eller Jonathan
Lämna in uppgiften i god tid eller Lämna in uppgiften 10 sekunder innan deadline
Kyckling eller Ris

Fotocred: William Fung

Ugglan Kaj

Namn: Kaj
Ålder: Ung
Kommer från: Rosa land med gröna kaniner
Program: KEMI
Favoritfärg: GRÖN
Favorit i KØK: Har ingen *ljug*
Ansvarsområden: Kokosbollar och liggunderlag
Det bästa på hela Mottagningen: Kanelbullar