KØK: Din mottagningskommitté

Hej!

Det är vi som är KØK - Kemisektionens Mottagningskommitté. Vi arrangerar denna mottagning med hjälp av sektionens andra kommittéer och föreningar. Vi finns här för att guida er in i studentlivet med gemensamt arbete gör vi allt för att ni ska få en fantastisk start på er Chalmerstid! På denna sidan hittar du kontaktuppgifter till oss fem och lite mer eller mindre intressant och seriösa fakta om oss.

Ni når oss dygnet runt på vår jourtelefon om det skulle vara något speciellt ni behöver vår hjälp med, allt ifrån att ni är vilse till att ni undrar något angående mottagningen. Om vi inte kan svara på frågan vet vi vem som kan det.

JOURNUMMER:
111111111

Kontaktuppgifter till KØK:

Emma: 072-5452992
Hannah: 073-8363344
Johanna: 076-1011850
Minea: 070–5772895
Jonatan: 073-0973432

Kom och flyg med oss!

Ordförande Moa Niemeyer

Hej hej!
Mitt namn är Moa och jag är KØK:s alldeles egna sheriff a.k.a. Woody!
Som Ordförande leder jag KØK:s arbete framåt och fungerar som ett bollplank så fort det uppstår frågor eller funderingar. Det är jag som försöker ha koll på det mesta – eller så vet jag åtminstone vem som har koll istället. Jag går i K2 på Civilingenjörsprogrammet, och kommer ursprungligen från Båstad nere i Skåne. Nu bor jag dock i Sveriges kanske roligaste och gladaste stad - Göteborg! Men var inte rädd, skånskan är såklart bevarad!

Det bästa med Mottagningen är att det finns så många olika aktiviteter och att det därför troligtvis finns något för alla. Det är ett riktigt roligt sätt att lära känna sina nya kursare på!

Tre snabba
R eller Äääär
Helt seriöst eller Vad gör du med din gröt
Lång promenad eller Nya blommor

Fotocred: Kevin Fung
Fotocred: Jacob Hellke

Kassör August Djuphammar

Hej!
Mitt namn är August, alter ego Buzz, och jag är Kassör i KØK. Mina huvuduppgifter är att fråga efter kvitton, konstatera att vissa saker är för dyra (till de andras besvikelse) och lösa pseudoproblem inom kommittén mha av Excel.
Är 22 år, kommer ursprungligen från Stockholm, och går K2 Civilingenjörsprogrammet.

Det bästa på hela Mottagningen: är att i slutet titta tillbaka på sig själv efter fyra extraordinärt utvecklande veckor

Tre snabba
Struktur i Excel eller Musik i MatLAB
Försvunnen eller Försvinna
Missat samtal eller Missad Swish

Matchef Maria Carlbaum

Hej Nollan!
Det är jag som är Maria, i KØK kallas Mrs. Potato Head, och jag är Matchef i vår Mottagningskommitté! (Många vill gärna utala KØK
 "KÖK", vilket jag är för, då jag egentligen är den som bestämmer över de viktigaste sakerna) Det betyder att det är jag som är ytterst ansvarig för de bullarna som ni kommer få smaka på under Mottagningen.
Just nu går jag i K2, civilingenjörsprogrammet, och på fritiden leker jag Volvoraggare där jag gillar att åka till Chalmers-parkeringen och burna med min fina 740.

Det bästa med hela Mottagningen måste varit Kappseglingen, för all fart påminde mig om min fina bil.

Tre snabba
Volvo eller BMW
Redbull eller Salt
Marinblå
eller Grön

Fotocred: Kevin Fung

Fotocred: William Fung

Kommunikatör Minea Nilsson

Hej Nollan! Vad kul att du hittat hit!
Jag heter Minea, i KØK kallas jag Mattan och är Kommunikatör. Det är jag som styr och ställer på vårt Instagram, Facebook, Hemsidan och Bonsai, allt för att du ska känna att du vet precis det du behöver under Mottagningen hos oss på Kemi och Chalmers.
Jag går K2, Civilingenjörsprogrammet, kommer från fagra Helsingborg och har rest runt och hittat på mycket skoj innan jag hittade till Göteborg.
Mina viktigaste uppdrag i KØK är att sprida glädje med torra skämt på grov skånska och såklart (det allra viktigaste) Kaj-ansvar.

Det bästa på hela Mottagningen: Skrika dig hes av hejarop på kajen under Kappseglingen

Att finna många nya likasinnade vänner genom att hitta på så många roliga aktiviteter under 4 extremt roliga veckor

Tre snabba:
Dansa eller Kaj
Skaune eller Skåne
Skratta åt egna skämt eller Åt andras skämt

 

pHadderchef Jonatan Enger

Tjena Nollan! Kul att du lyckades ta dig hela vägen ned hit och inte tröttnade på vägen!
Mitt namn är Jonatan och i  KØK kallas jag för Abu men vanligtvis säger folk bara Jonatan. Det är jag som är din phadderchef vilket innebär att jag kommer att tilldela dig en personlig pHadder som hjälper dig in i Chalmerslivet. Så missa inte att fylla i pHadderenqueten för att du ska få en pHadder som passar just dig.

Liksom alla andra i kommittén går även jag i K2, civilingenjörsprogrammet. Jag kommer ursprungligen från gamla Jönkan men flyttade hit till Göteborg förra året och kan inte vara mer nöjd med denna fina stad.

Det bästa med mottagningen måste vara alla nya intryck som man får och att man träffar så många nya människor som man kommer hänga med under kanske de bästa åren av ens liv.

Tre snabba
Jonatan eller Jonathan
Lämna in uppgiften i god tid eller Lämna in uppgiften 10 sekunder innan deadline
Kyckling eller Ris


Fotocred: William Fung

Ugglan Kaj

Namn: Kaj
Ålder: Ung
Kommer från: Rosa land med gröna kaniner
Program: KEMI
Favoritfärg: GRÖN
Favorit i KØK: Har ingen *ljug*
Ansvarsområden: Kokosbollar och liggunderlag
Det bästa på hela Mottagningen: Kanelbullar