KØK: Din mottagningskommitté

Hej!

Det är vi som är KØK - Kemisektionens Mottagningskommitté. Vi arrangerar denna mottagning med hjälp av sektionens andra kommittéer och föreningar. Vi finns här för att guida er in i studentlivet med gemensamt arbete gör vi allt för att ni ska få en fantastisk start på er Chalmerstid! På denna sidan hittar du kontaktuppgifter till oss fem och lite mer eller mindre intressant och seriösa fakta om oss.

Ni når oss dygnet runt på vår jourtelefon om det skulle vara något speciellt ni behöver vår hjälp med, allt ifrån att ni är vilse till att ni undrar något angående mottagningen. Om vi inte kan svara på frågan vet vi vem som kan det.

JOURNUMMER:
076 716 71 49

Kontaktuppgifter till KØK:

Moa: 072 743 45 94
August: 070 611 98 42
Maria:  070 866 19 94
Sofia: 070 882 05 13
William: 079 347 78 77

Ordförande Moa Niemeyer

Hej hej!
Mitt namn är Moa och jag är KØK:s alldeles egna sheriff a.k.a. Woody!
Som Ordförande leder jag KØK:s arbete framåt och fungerar som ett bollplank så fort det uppstår frågor eller funderingar. Det är jag som försöker ha koll på det mesta – eller så vet jag åtminstone vem som har koll istället. Jag går i K2 på Civilingenjörsprogrammet, och kommer ursprungligen från Båstad nere i Skåne. Nu bor jag dock i Sveriges kanske roligaste och gladaste stad - Göteborg! Men var inte rädd, skånskan är såklart bevarad!

Det bästa med Mottagningen är att det finns så många olika aktiviteter och att det därför troligtvis finns något för alla. Det är ett riktigt roligt sätt att lära känna sina nya kursare på!

Tre snabba
R eller Äääär
Helt seriöst eller Vad gör du med din gröt
Lång promenad eller Nya blommor

Fotocred: Kevin Fung
Fotocred: Jacob Hellke

Kassör August Djuphammar

Hej!
Mitt namn är August, alter ego Buzz, och jag är Kassör i KØK. Mina huvuduppgifter är att fråga efter kvitton, konstatera att vissa saker är för dyra (till de andras besvikelse) och lösa pseudoproblem inom kommittén mha av Excel.
Är 22 år, kommer ursprungligen från Stockholm, och går K2 Civilingenjörsprogrammet.

Det bästa på hela Mottagningen: är att i slutet titta tillbaka på sig själv efter fyra extraordinärt utvecklande veckor

Tre snabba
Struktur i Excel eller Musik i MatLAB
Försvunnen eller Försvinna
Missat samtal eller Missad Swish

Matchef Maria Carlbaum

Hej Nollan!
Det är jag som är Maria, i KØK kallas Mrs. Potato Head, och jag är Matchef i vår Mottagningskommitté! (Många vill gärna utala KØK
 "KÖK", vilket jag är för, då jag egentligen är den som bestämmer över de viktigaste sakerna) Det betyder att det är jag som är ytterst ansvarig för de bullarna som ni kommer få smaka på under Mottagningen.
Just nu går jag i K2, civilingenjörsprogrammet, och på fritiden leker jag Volvoraggare där jag gillar att åka till Chalmers-parkeringen och burna med min fina 740.

Det bästa med hela Mottagningen måste varit Kappseglingen, för all fart påminde mig om min fina bil.

Tre snabba
Volvo eller BMW
Redbull eller Salt
Marinblå
eller Grön

Fotocred: Kevin Fung
Fotocred: Kevin Fung

Kommunikatör Sofia Hellström 

Hej! Vad kul att du hittat hit!
Jag heter Sofia, i KØK kallad Jessie och är Kommunikatör. Det är jag som styr och ställer på vårt Instagram, Facebook, Hemsidan och Bonsai, allt för att du ska känna att du vet precis det du behöver under Mottagningen hos oss på Kemi och Chalmers.
Jag går K2, Civilingenjörsprogrammet, kommer från Örebro och har pluggat SAM på gymnasiet men läst till Natur på Basår.
Mina viktigaste uppdrag i KØK är kaffeansvar och Kaj-ansvar.

Det bästa på hela Mottagningen: Skrika dig hes av hejarop på kajen under Kappseglingen

Tre snabba
Kaffe eller Kaj
Sagan om Ringen eller Harry Potter
Vinna 
eller Vara bäst

pHadderchef William Fung

Kul att ni hittade hit! Jag heter William, mitt KØK -namn är Rex, men oftast kallas jag för Fung. Det är jag som är pHadderchefen i KØK och alltså jag som ser till att ni får en så bra personlig pHadder som möjligt! ( som ni kan sen kan tigga  att köpa billig kurslitteratur av ). Glöm inte att fylla i pHadderEnqueten som finns här på hemsidan!
Olikt de andra i mitt KØK går jag mitt sista år på mastern, och är därför mycket visare och kunnigare än resterande medlemmar.

Det bästa med Mottagningen måste varit ifK-turneringen, då namnet på arrangemanget får mig att tänka tillbaka till de roliga stunderna i sweatshopen. 

Tre snabba
F eller pH
Storkok eller Nuggets
"Inte med den attityden" eller "Yes"

Fotocred: Kevin Fung

Fotocred: Moa Niemeyer

Ugglan Kaj

Namn: Kaj
Ålder: Ung
Kommer från: Rosa land med gröna kaniner
Program: KEMI
Favoritfärg: GRÖN
Favorit i KØK: Har ingen *ljug*
Ansvarsområden: Kokosbollar och liggunderlag
Det bästa på hela Mottagningen: Kanelbullar