KØK – Din mottagningskommitté

DSC_0369

Hej!
Det är vi som är KØK - Kemisektionens Mottagningskommitté. Vi arrangerar denna mottagning med hjälp av sektionens andra kommittéer och föreningar. Vi finns här för att guida er in i studentlivet med gemensamt arbete gör vi allt för att ni ska få en fantastisk start på er Chalmerstid! På denna sidan hittar du kontaktuppgifter till oss fem och lite mer eller mindre intressant fakta om oss.

Ni når oss dygnet runt på vår jourtelefon om det skulle vara något speciellt ni behöver vår hjälp med, allt ifrån att ni är vilse till att ni undrar något angående mottagningen. Om vi inte kan svara på frågan vet vi vem som kan det.
Journummer: 0765 52 76 53

Kontaktuppgifter till KØK:
Tilde: 0761661814
Emina: 0722472755
Catrin: 0723824705
Enya:  0768361337

Marcus: 0707760862

 

Ordförande Tilde Bengtsson

Om det är någon som kan svinga lugnt är det vår egna lilla ladyTarzan. Denna tjej reste från betongdjungeln i Malmö till Chalmers där hon svingade sig runt mellan sektionerna innan hon hittade hem till Kemi.  Tilde kände att något saknades i studierna och valde då att axla rollen som ordförande i KØK. 

Att välkomna folk till den gröna sidan gör hon mer än gärna och med hennes festliga personlighet serTilde till att Mottagningen blir allt annat än tråkig. Med sitt fluffiga sinne kan hon ibland sväva iväg bland molnen, men ingefära, den här tjejen har koll. Trots sitt främmande språk går det oftast att urskilja vad hon säger, som tur är!

Nollan skall inte tveka, med Tarzan i spetsen kommer Mottagningen på Kemi bli alldeles underbar.  

tilde2 (1)

DSC_0558

Kassör Emina Bosno 

Den här Gislavedstjejen är ingen Plain Jane. Likt sin lysande T-shirt har hon en färgstark personlighet med ett leende som smittar av sig. Hon har tidigare rest land och rike runt med en volleyboll i högsta hugg. Turligt nog valde hon att sadla om från volleybollproffs till kemist
och numer ställer hon ”vassa” frågor på heltid. Ekonomi var något som lät intressant för Emina och hon antog utmaningen att vara KØKs alldeles egna kassör, detta är vi mycket glada för. Med Emina i laget kommer kvitton före jaget och trots sina torra skämt får hon pengarna att regna jämt.

 

Kommunikatör Catrin Lindberg

Med rötterna i Göteborg och som före detta au-pair vet vår
kommunikatör utan tvekan hur man guidar Nollan rätt i er nya hemstad. Med både London och Australien i bagaget kan hon utan problem
kommunicera med alla hon möter.

Catrin är en  glad och sprallig person och trots hennes förkärlek till citroner är hon sällan sur.  Vår Professor Archimedes kommer alltid se till att Nollan är uppdaterad med den senaste informationen. Håll utkik efter hennes inlägg i ”KemiNollan 2017”, så kommer mottagningen gå som en dans!

DSC_0588 (1)

DSC_0636

Matchef Enya Engström 

Den lilla skärgårdsidyllen Strömstad blev för liten för vår änvetyrliga elefant som gav sig iväg för att utforska Asien. Efter sin sex månader långa upptäcktsfärd bar det av mot västkustens kulinariska centrum, Göteborg, där äventyret fortsatte och nästa anhalt var kemi.
Hennes fallenhet för matlagning och ett stort intresse för att tävla gör att MasterChef inte hade varit några som helst problem för vår Mat-Tantor. Med en bulle i handen och en osthyvel i fickan ser hon till att Nollan aldrig går hungrig.

pHadderchef Marcus Mellqvist

Från den småländska världsmetropolen Bankeryd kommer denna
energiska pHadderchef. Efter ett år i industridjungeln har han fått
skinn på näsan och är inte rädd att ta pHaddrar i örat.

Han är KØK:s egna Tufs som med sin utåtriktade personlighet ser till att det glada snacket ständigt går på kemisektionen. Lagarbete är inget främmande för vår sportintresserade gorilla, så att anordna mottagning är för honom ingen match. Med dessa egenskaper kommer Marcus se till att pHaddrarna hjälper Nollan att komma in på livet på Chalmers.

 

DSC_0801