21/8 Campusrundvandring + Såpabandy

AkzoNobel besöker oss och håller en lunchföreläsning där de bjuder på mat. Efter det guidar KØK runt er på campus för att lära er hur Chalmersområdet ser ut och vad det har att erbjuda, vilket är en hel del! Du kommer spendera dina kommande år här, så att få en rundvandring av området kommer vara väldigt nyttigt!

 

Det är dags att ge sig ut på hal…presenning med bandyklubba. Vi kan lova er att denna kväll kommer att bjuda på många vurpor, många skratt och kanske några fler skratt. När ni har skrivit upp ert lag på anmälningslistan är det bara att börja ladda upp!

 

Tid och plats: kl 17.05 Kemientrén – går gemensamt till Geniknölen. Turneringen avslutas runt kl 21 och man kan då åka hem eller gå in i kårhuset för att bada bastu, bada och duscha.

Mat: KØK/AkzoNobel bjuder på lunch till de som går på lunchföreläsningen. Middag finns att köpa för 20 kr (ingår i anmälningsavgiften på 20 kr).

Att ta med: Kläder du ej är rädd om eller som är lätta att tvätta (Tips: träningskläder). Badkläder och handduk. Varma kläder att ta på sig efteråt.

 

Kan bli det bästa på hela mottagningen!