MOTTAGNINGSKAMPEN

Under Mottagningen kommer flertalet centrala arrangemang att organiseras. Med detta menas arrangemang som samkörs mellan KØK, övriga mottagningskommittéer och Mottagningskommittén (MK). Dessa arrangemang är ett fantastiskt instick i Mottagningen eftersom det inte bara är roliga aktiviteter, utan även vidgar vyerna för Nollan som får träffa folk från andra sektioner. Det är alltså MK som är den centrala och övergripande kommittén som ser över alla Mottagningskommittéer på hela Chalmers. De har massor med bra info på sin hemsida som du kan hitta här: MK:s Hemsida

KAPPSEGLINGEN Bildcred: Kempressen

Varje sektion kommer att få i uppdrag att bygga en båt inspirerad av sektionens skyddshelgon. Sedan kommer dessa att sjösättas i Göteborgs vallgrav och förhoppningsvis flyta tillräckligt länge för att kamma hem första plats. Man ska alltså ta sig snabbast från punkt A till punkt B. Även stilpoäng för finast eller mest påhittiga båt att utdelas.

ROCKEN 

 
 

Bildcred: Kempressen

Party i kårhuset där band bestående av några Nollan gör upp om vilken sektion som har mest musikaliska studenter. Både musiken och de scenkonstnärliga aspekterna bedöms vilket betyder att man inte behöver vara självaste Mozart för att delta. För Nollan innebär Rocken en skön kväll med gott sällskap både för de i bandet och publiken.

FINALEN

 
 

Bildcred: Kempressen

Ett stor event där representanter av Nollan från samtliga sektioner tävlar mångkampsgrenar såsom sparkcykelrace och säckhoppning. Laget i Finalkampen bärs fram till bravader av Kemis hejarklack som visar sitt stöd med sång och fanor. Hejarklacken är till och med så viktig att den har fått en egen delgren –Cheeret så kom och heja!