FYRA FANTASTISKA VECKOR

Under de fyra första veckorna på Chalmers kommer det att finnas planerade aktiviteter varje dag, för att du ska få en strålande start på högskolan.

Genom Mottagningen vill Kemisektionen hälsa dig varmt välkommen och uttrycka vår glädje över att du valt att studera med oss! Vi gör allt för att denna månad ska bli fantastiskt rolig och för att du ska lära känna både de andra nyantagna såväl som äldre kemister.

Pennalism och förlöjliganden förekommer INTE! Alla aktiviteter är självklart 100% frivilliga, och om du väljer att vara med kan vi LOVA att du inte kommer att ångra dig. Om det dock är någon aktivitet som du inte känner dig bekväm med så säg gärna till, vi vill gärna få förslag på vad vi kan förbättra!

Dessutom är Mottagningen till för att du ska komma igång med dina studier. En bra start på studierna är viktig och därför hålls introduktionsföreläsningar i kemi och matte under de två första veckorna innan ordinarie undervisning börjar. Dessa består av en snabbrepetition av den kunskapen som högskolan tycker är viktig att ta med sig från gymnasiet. Allt för att du snabbt ska lära dig skillnaden mellan studier på gymnasie- och högskolenivå, vad gäller både självständighet och tempo.

Vi i KØK är så otroligt taggade på att få träffa er!