Välkommen Nollan!

Vi kallas KØK (uttalas kåå-noll-kåå) utgör din mottagningskommitté på kemisektionen, som tillsammans med resten av sektionen kommer att göra vårt bästa för att din första tid på Chalmers ska bli så härlig som möjligt!

Temat för årets mottagning är Scooby Doo!

Chalmers kan i början kännas som en hel regnskog full av konstiga filurer och ritualer, men snart kommer allt att klarna.

Om du känner dig osäker på om du kommer att hitta hem i den stora skogen som är kemisektionen så är du garanterat inte ensam om att känna så. Alla känner sig lite ensamma i början, men snart kommer du att hitta ditt pack.

Är du ny i Göteborg är du kanske mer borttappad än någonsin, men då finns vi här för att ledsaga dig till dina lektioner och aktiviteter!

Under Mottagningen kan du alltid ringa eller sms:a vårt journummer 073-343 44 66, för att fråga om uppsamlingsplats eller berätta att du kommer sent elelr framförallt om något allvarligt har hänt eller du tappat bort dig. Eller något annat. Du kan även ringa och sms:a våra mobilnummer som visas nedan om du har några frågor!

Ordförande
Matilda ”VELMA” EMANUELSSON

Hej nollan och välkommna till Göteborg och till Chalmers bästa sektion: Kemi-sektionen!

Jag heter Matilda men kan också kallas för ”Velma” och sitter som ordförande i Kemisektionen mottagningskommité. Jag är 20 år gammal och kommer från mitten av Svergies bibelbälte- Jönköping. Efter studenten har jag hunnit med att flytta ner till Göteborg och pluggat naturvetenskapligt basår.

Som ordförande i KØK ser jag till att alla i kommitén sköter sig och ser till att fixa en så bra mottagning som möjligt.

Vi i mysteriegänger ser jättemycket fram emot att lära känna er!

Vi ses den 16:e Augusti!

Kassör
Josefine ”Daphne” Grefwe

Hej Nollan och välkommen till den grönaste och även skönaste sektionen, kemisektionen (helt opartisk)!

Jag heter Josefine ”Daphne” Grefwe, är 22 år gammal och kommer från Stenungsund, västkustens finaste ort (återigen helt opartisk)! Innan jag blev chalmerist hann jag jobba, resa, och även gå tekniskt basår.

Som kassör i KØK har jag koll på kommitténs ekonomi och ser till att resten av mysteriegänger inte spenderar allt för mycket pengar!

Jag ser jättemycket fram emot att träffa er den 16:e augusti!

Matchef
Rebecka ”scooby doo” Ström

Hej Nollan!! Välkommen till Chalmers och den bästa sektionen!

Jag heter Rebecka, men i KØK kalals jag ofta för Scooby. Jag är 23 år gammal och kommer från Stockholm. Innan jag började plugga på vår fina gröna sektion här på Chalmer så jobbade jag på bageri, därför kan jag allt om bullar, sen backpackade jag i Asien och gick tekniskt basår på KTH.

Som matchef i KØK har jag ansvar för att ni ska ha bullar i magen och vara glada hela mottagningen!

Hoppas ni är lika taggade på mottagningen som jag! Ses 16:e augusti!

Kommunikatör
Lucas ”Shaggy” Guné

Halloj bästa nollan och välkommen till Kemiprogrammet på Chalmers.

Jag heter Lucas men mitt smeknamn i KØK är Shaggy. Jag är en 21:årig Stockholmare som började på Chalmers direkt efter Gymnasiet men jag hamnade inte på Kemi förrän efter ett år på en annan linje. Jag har mycket gemensamt med Shaggy eftersom jag har dålig hållning och älskar mackor. På fritiden jobbar och tränar jag på Klätterlabbet, som ligger precis brevid vårt fina campus.

 Jag är Kommunikatör i KØK, vilket innebär att jag ser till att du som nybliven student på Kemisektionen alltid har den information som du behöver. Detta betyder att jag ser till att du alltid vet plats och tid till olika aktiviteter som mottagningen erbjuder. Det är även jag som har det fantastiska uppdraget att alltid bära runt vår underbara maskot, ugglan Kaj.

phadderchef
felix ”fred” loft

Tjena Nollan! Jag vill börja med att hälsa er varmt välkommna till Göteborg och Kemisektionen!

Mitt namn är Felix Loft, även känd som Fred. Jag är 21 år gammal och är uppvuxen i den taniga byn Vilshärad som slår Stenungsund, Jönköping och Stockholm med hästlängder. Innan jag gjorde det bästa beslutet att börja på Chalmers hann jag knega i hemtjänsten och på ett mack-rullband.

Som eran pHadderchef är det mitt ansvar att fixa en banger pHadder till er och att sätta er i en förstklassig pHaddergrupp. Allt för att ni ska få en optimal start på eran tid i Göteborg och så att ni får en chans att lära känna det fina folket på Kemisektionen.

Ser fram emot att träffa er den 16:e augusti!