VÄLKOMMEN NOLLAN!

Vi kallas KØK (uttalas kåå-noll-kåå) utgör din mottagningskommitté på kemisektionen, som tillsammans med resten av sektionen kommer att göra vårt bästa för att din första tid på Chalmers ska bli så härlig som möjligt!

Temat för årets mottagning är Svampbob! 

Chalmers kan i början kännas som en hel regnskog full av konstiga filurer och ritualer, men snart kommer allt att klarna.

Om du känner dig osäker på om du kommer att hitta hem i den stora skogen, som är kemisektionen, så är du garanterat inte ensam om att känna så. Alla känner sig lite ensamma i början, men snart kommer du att hitta ditt pack.


Är du ny i Göteborg är du kanske mer borttappad än någonsin, men då finns vi här för att ledsaga dig till dina lektioner och aktiviteter!

Under Mottagningen kan du alltid ringa eller sms:a vårt journummer 0762685171, för att fråga om uppsamlingsplats eller berätta att du kommer sent eller framförallt om något allvarligt har hänt eller du tappat bort dig. Eller något helt annat. Du kan även ringa och sms:a våra mobilnummer som visas nedan om du har några frågor!


ORDFÖRANDE

Hejsan nollan och varmt välkommen till Chalmers bästa sektion: Kemisektionen! Du har några otroligt roliga år framför dig och vi längtar till att få träffa dig! 


Mitt namn är Emica men i KØK blir jag också kallad för “Sandy”. Jag är 21 år gammal och kommer från västkustens stolthet- Varberg. Efter gymnasiet flippade jag burgare i två år och sedan spontansökte jag till Chalmers, vilket är bland de bästa sakerna jag någonsin gjort!


Som ordförande i KØK är min viktigaste uppgift att hjälpa och stötta mina fyra gröna vänner i deras arbete och se till så du och alla andra nollan får en så bra mottagning som möjligt!


Varmt välkommen återigen och tveka inte på att ringa eller sms:a om ni har några frågor, så ska jag göra mitt bästa för att svara eller se till så att ni får hjälp. 


Vi ses på mottagningen!


Tel: 0761111954

KASSÖR


Hej bästa nollan!! Och välkomna till den (nästan) största, bästa och vackraste sektionen på Chalmers – kemisektionen!!!!! Hoppas du hunnit vila upp dig lite under sommaren för snart börjar den kanske roligaste och mest spännande tiden i ditt liv. 


Mitt namn är Emilia Elfving och jag är en 19-årig tjej från Sveriges enda stad, Stockholm. Jag började på Chalmers direkt efter gymnasiet och har inte ångrat det en sekund! 


Här i KØK kallas jag även ibland för Herr Krabba eftersom vi är så lika. Jag älskar pengar nästan lika mycket som jag älskar att bestämma över Svampbob och Bläckvard! I KØK är det jag som har koll på ekonomin, alltså ser jag till så att just du får en så rolig och händelserik mottagning som möjligt utan att gå över budget. 


Jag längtar massor efter att få träffa dig och ser fram emot en riktigt underbar mottagning!! Är det något du undrar över så får du jättegärna höra av dig till mig, annars ses vi 15 augusti <3


Emilia “Herr Krabba” Elfving


Tel: 0722607650


MATCHEF


Hallå fina nollan! Först och främst vill jag gratulera dig som blivit antagen till kanske Chalmers bästa sektion, nämligen kemisektionen! 


Jag heter Sean men mina vänner i KØK kallar mig för “Svamp Bob”.  Jag är 21 år gammal och kommer från en liten avlägsen ort som heter Hyltebruk. Efter gymnasiet så hamnade jag på Ica och därefter så bestämde jag mig för att resa där jag både fick chansen att surfa, båtluffa och äta massor med god mat. 


Som Matchef i KØK är min viktigaste uppgift att planera maten som ska serveras till er under mottagningen. Utöver detta så är jag springpojke tillsammans med bläckvard.


Återigen så vill jag hälsa ett stort grattis till dig som blivit antagen, och om du har några frågor angående mottagningen så tveka inte att kontakta mig. 


Mvh, Sean “Svamp Bob” Lam


Tel: 0738711436


KOMMUNIKATÖR


Hej alla nyantagna kemist chalmerister! Hoppas ni är lika taggade som jag är på att ni ska börja på den absolut bästa, grönaste och roligaste sektionen på Chalmers. 


Mitt namn är Emma, även kallad Patrik Stjärna i KØK. Jag är 20 år och börjar mitt andra år på civilingejörsprogrammet i Kemiteknik nu efter sommaren. Innan jag började här hade jag ett sabbatsår där jag jobbade som vikarie i lågstadiet, reste lite och levde livet. Efter det var jag taggad på att plugga och Chalmers var ett självklart val av många anledningar, men framför allt då jag är från finaste Göteborg. Det finns mycket som talar för att jag är hemmakär, då jag också bor hemma hos mina föräldrar, så skönt måste jag erkänna. 


Som kommunikatör är min främsta uppgift att ge er Nollan all den information som ni behöver för att er första tid här ska bli så bra som möjligt. Tveka därför inte heller att höra av er om det skulle vara några frågor! 


Telefonnummer: 0723205302


PHADDERCHEF

Hallå bästa Nollan!

Grattis och välkommen till den med hästlängder bästa sektionen på Chalmers, Kemisektionen!!!

Jag heter Fritjof Fingal Lundberg, men kallas även för Bläckvard. Jag är 22 år och kommer från Smålands Jerusalem, Jönköping. Efter gymnasiet krigade jag mig igenom ett år av lumpen som sjukvårdare. Sen bar det av till sälen och en säsong av drinkskakande. Helt plötsligt var det dags att göra något nytt och då blev Chalmers och kemi det självklara valet. 

Mitt arbete som pHadderchef går främst ut på att se till att pHaddergrupperna blir så bra som möjligt och att alla Nollan får en trevlig personlig pHadder som kan visa dom hur Chalmers funkar. Utöver detta är jag KØK´s springpojke nummer 1 och hjälper till lite där det behövs.

Återigen grattis till din plats här på Chalmers och Kemi. Dyker det upp några frågor är det bara höra av sig.

Vi ses den 15:e Augusti, kom det blir kul!

Fritjof “Bläckvard” Fingal Lundberg

Tel: 0738001615