Välkommen Nollan!Vi kallas KØK (uttalas kåå-noll-kåå) utgör din mottagningskommitté på kemisektionen, som tillsammans med resten av sektionen kommer att göra vårt bästa för att din första tid på Chalmers ska bli så härlig som möjligt!

Temat för årets mottagning är Svampbob!

Chalmers kan i början kännas som en hel regnskog full av konstiga filurer och ritualer, men snart kommer allt att klarna.

Om du känner dig osäker på om du kommer att hitta hem i den stora skogen som är kemisektionen så är du garanterat inte ensam om att känna så. Alla känner sig lite ensamma i början, men snart kommer du att hitta ditt pack.Är du ny i Göteborg är du kanske mer borttappad än någonsin, men då finns vi här för att ledsaga dig till dina lektioner och aktiviteter!

Under Mottagningen kan du alltid ringa eller sms:a vårt journummer 073-343 44 66, för att fråga om uppsamlingsplats eller berätta att du kommer sent eller framförallt om något allvarligt har hänt eller du tappat bort dig. Eller något helt annat. Du kan även ringa och sms:a våra mobilnummer som visas nedan om du har några frågor!
Ordförande

KassörMatchef

Kommunikatörphadderchef