JOURNUMMER:

0733434466

Kontaktuppgifter till oss i KØK

Hej!

Det är vi som är KØK – Kemisektionens Mottagningskommitté. Vi arrangerar denna mottagning med hjälp av sektionens andra kommittéer och föreningar. Vi finns här för att guida er in i studentlivet med ett gemensamt arbete gör vi allt för att ni ska få en fantastisk start på er Chalmerstid! På denna sidan hittar du kontaktuppgifter till oss  och lite mer eller mindre intressanta och seriösa fakta om oss.

Ni når oss dygnet runt på vår jourtelefon om det skulle vara något speciellt ni behöver vår hjälp med, allt ifrån att ni är vilse till att ni undrar något angående mottagningen. Om vi inte kan svara på frågan vet vi vem som kan det.

JOURNUMMER:

0733434466

Kontaktuppgifter till oss i KØK

ottilia hemsida

Hej finaste Nollan! Mitt namn är Ottilia, men jag kallas även för Shifu. Det är jag som sitter som ordförande i KØK, vilket betyder att jag kallar till möten, skriver dagordningar och håller koll på vad som ska göras, eller ser till att någon annan har koll åt mig. Tillsammans med mina fyra kompisar har jag under våren fixat och förberett för att alla nya Keminollan ska få bästa möjliga mottagande när de börjar i augusti.

Till hösten börjar jag i K2, det vill säga andra året på civilingenjörsprogrammet i kemiteknik. Min egen mottagning förra året var något av det roligaste jag varit med om! Det var verkligen full fart i en månad, men oj vad kul man hade! Vi fick testa på massvis med olika aktiviteter och fick en riktigt bra start på våra år på Chalmers. Innan jag flyttade till Göteborg bodde jag i Kalmar där jag är uppväxt och när augusti närmade sig var jag både taggad och nervös för att flytta hemifrån. Men det visade sig att det inte var några problem! Jag fick snabbt nya vänner och med allt det roliga som pågick hann jag inte ens med att längta hem. Nu hoppas jag att du ska känna dig lika varmt välkomnad som jag gjorde. Jag håller tummarna för att vi ses i augusti!

Tre snabba:

Hur undviker man storhetsvansinne som ordförande?-Det gör man inte.

Bästa sätter för att få sina kommittémedlemmar att lyssna på en?-Tuta bestämt i den fina ordförandetutan.

Om du skulle få välja att ha en till karaktär i din grupp, skulle det vara Po, Oogway eller Tigerinnan? –Hmm, svår fråga… Men jag måste nog säga Oogway!

Hej finaste Nollan! Mitt namn är Ottilia, men jag kallas även för Shifu. Det är jag som sitter som ordförande i KØK, vilket betyder att jag kallar till möten, skriver dagordningar och håller koll på vad som ska göras, eller ser till att någon annan har koll åt mig. Tillsammans med mina fyra kompisar har jag under våren fixat och förberett för att alla nya Keminollan ska få bästa möjliga mottagande när de börjar i augusti. 

Till hösten börjar jag i K2, det vill säga andra året på civilingenjörsprogrammet i kemiteknik. Min egen mottagning förra året var något av det roligaste jag varit med om! Det var verkligen full fart i en månad, men oj vad kul man hade! Vi fick testa på massvis med olika aktiviteter och fick en riktigt bra start på våra år på Chalmers. Innan jag flyttade till Göteborg bodde jag i Kalmar där jag är uppväxt och när augusti närmade sig var jag både taggad och nervös för att flytta hemifrån. Men det visade sig att det inte var några problem! Jag fick snabbt nya vänner och med allt det roliga som pågick hann jag inte ens med att längta hem. Nu hoppas jag att du ska känna dig lika varmt välkomnad som jag gjorde. Jag håller tummarna för att vi ses i augusti!

Tre snabba:

Hur undviker man storhetsvansinne som ordförande?-Det gör man inte. 

Bästa sätter för att få sina kommittémedlemmar att lyssna på en?-Tuta bestämt i den fina ordförandetutan. 

Om du skulle få välja att ha en till karaktär i din grupp, skulle det vara Po, Oogway eller Tigerinnan? –Hmm, svår fråga… Men jag måste nog säga Oogway! 

ottilia hemsida
malin hemsida

Hej! Jag heter Malin och i KØK är det jag som är Viper. Jag är 20 år gammal och kommer från Kållered, strax utanför Göteborg. Jag går andra året på civilingenjörsprogrammet och i KØK sitter jag som kassör. Att vara kassör innebär att det är jag som jagar efter kvitton och håller koll på våra pengar, så att vi kan få en så bra mottagning som möjligt! Det bästa med mottagningen var att det hela tiden var så många roliga arrangemang där man träffade många nya människor, det var inte en sekund som var tråkig!

Tre snabba

Kan man köpa lycka? Efter att ha googlat lite snabbt, nej.

Vilken karaktär är du i Mumin? Snorkfröken

Vilket betalsätt: Swish, kort, kontant eller annat? SWISH

malin hemsida

Hej! Jag heter Malin och i KØK är det jag som är Viper. Jag är 20 år gammal och kommer från Kållered, strax utanför Göteborg. Jag går andra året på civilingenjörsprogrammet och i KØK sitter jag som kassör. Att vara kassör innebär att det är jag som jagar efter kvitton och håller koll på våra pengar, så att vi kan få en så bra mottagning som möjligt! Det bästa med mottagningen var att det hela tiden var så många roliga arrangemang där man träffade många nya människor, det var inte en sekund som var tråkig!

Tre snabba

Kan man köpa lycka? Efter att ha googlat lite snabbt, nej.

Vilken karaktär är du i Mumin? Snorkfröken

Vilket betalsätt: Swish, kort, kontant eller annat? SWISH

hannes hemsida

Hejsan Nollan, roligt att du lyckades klicka dig hela vägen hit! Mitt namn är Hannes ”Syrsan” Nord Nilsson och sitter som pHadderchef i KØK’20. Detta innebär att det är jag som kommer tilldela dig en personlig pHadder som hjälper dig hitta din väg in i Chalmerslivet och även därefter! Så glöm inte att fylla i pHadderenqueten för att få en pHadder som passar bra med just dig. 

Jag går, till skillnad från de andra i kommittén, Ki2, dvs. Högskoleingenjörsprogrammet. Jag är även Göteborgare ut i fingerspetsarna så har man någon fråga om staden så tveka inte att ställa den! 

Det bästa med mottagningen måste vara alla roliga människorna man träffar och alla de minnen man skapar med dem som sedan fortsätts byggas på under hela ens tid på Chalmers!

Hejsan Nollan, roligt att du lyckades klicka dig hela vägen hit! Mitt namn är Hannes ”Syrsan” Nord Nilsson och sitter som pHadderchef i KØK’20. Detta innebär att det är jag som kommer tilldela dig en personlig pHadder som hjälper dig hitta din väg in i Chalmerslivet och även därefter! Så glöm inte att fylla i pHadderenqueten för att få en pHadder som passar bra med just dig. 

Jag går, till skillnad från de andra i kommittén, Ki2, dvs. Högskoleingenjörsprogrammet. Jag är även Göteborgare ut i fingerspetsarna så har man någon fråga om staden så tveka inte att ställa den! 

Det bästa med mottagningen måste vara alla roliga människorna man träffar och alla de minnen man skapar med dem som sedan fortsätts byggas på under hela ens tid på Chalmers!

hannes hemsida
Foto: William Fung

Hej Nollan! Roligt att du hittat hit!
Mitt namn är Erik men kallas ibland (typ aldrig)  för Tranan och här kommunikatör i KØK. Det är jag som styr och ställer på vår Instagram, Facebook, hemsidan och Bonsai. Jag gör allt för att du får precis den information du behöver under Mottagningen hos oss på Kemi och Chalmers.

Jag går andra året på Civilingenjörsprogrammet. Jag är den enda norrlänningen i KØK och kommer ifrån Östersund och har haft några år innan jag hittade till Göteborg och Chalmers.
Mina viktigaste uppdrag i KØK är att se till att all information är typ rätt och framförallt Kaj-ansvar.

Det bästa på hela Mottagningen: Att få nya vänner och hitta på så mycket skoj med dem, under de fyra underbara veckorna! Men också alla spontana saker som dyker upp lite då och då. Se till att ta tillvara på tiden!💚💚💚

 

Foto: William Fung

Hej Nollan! Roligt att du hittat hit!
Mitt namn är Erik men kallas ibland (typ aldrig)  för Tranan och här kommunikatör i KØK. Det är jag som styr och ställer på vår Instagram, Facebook, hemsidan och Bonsai. Jag gör allt för att du får precis den information du behöver under Mottagningen hos oss på Kemi och Chalmers.

Jag går andra året på Civilingenjörsprogrammet. Jag är den enda norrlänningen i KØK och kommer ifrån Östersund och har haft några år innan jag hittade till Göteborg och Chalmers.
Mina viktigaste uppdrag i KØK är att se till att all information är typ rätt och framförallt Kaj-ansvar.

Det bästa på hela Mottagningen: Att få nya vänner och hitta på så mycket skoj med dem, under de fyra underbara veckorna! Men också alla spontana saker som dyker upp lite då och då. Se till att ta tillvara på tiden!💚💚💚

 

IMG_1623

Tjaa!

Det är jag som är matchef här i KØK, eller som jag passande gillar att säga KÖK (haha). Mitt namn är Moa, men då vårt tema för mottagningen är Kung Fu Panda är det jag som är Mr. Ping. För er som mot förmodan inte sett filmerna (shame on u) är det Pos pappa som driver en nudelrestaurang.

Precis om majoriteten av oss så ska även jag börja K2, dvs. andra året på civilingenjörsprogrammet nu i höst. Efter ett sabbatsår med jobb och resa tog jag sedan pick och pack och lämnade Värmland för Göteborg och Chalmers, vilket är ett beslut jag inte ångrar! Här finns det något för alla, oavsett intresse! 

Det jag tyckte var det bästa med min mottagning var pHadderorienteringen. Men självklart även att äta bullar titt som tätt under dagarna. Säg till om du vill ha en kanelbulle, annars lär jag bjuda på en ändå! 

Ha det gött 🦈🦈

1. Hur många bullar är tillräckligt många bullar? Några bullar om dagen är bra för magen. (minst 10 st)
2. Hur mycket är en lagom mängd tacosås? Beror på ändamål, i tacosen? någon sked, men till chipsen tar en burk slut ganska fort.
3. Bagge eller toast? Bagge med ärtröra 😍

Tjaa!

Det är jag som är matchef här i KØK, eller som jag passande gillar att säga KÖK (haha). Mitt namn är Moa, men då vårt tema för mottagningen är Kung Fu Panda är det jag som är Mr. Ping. För er som mot förmodan inte sett filmerna (shame on u) är det Pos pappa som driver en nudelrestaurang.

Precis om majoriteten av oss så ska även jag börja K2, dvs. andra året på civilingenjörsprogrammet nu i höst. Efter ett sabbatsår med jobb och resa tog jag sedan pick och pack och lämnade Värmland för Göteborg och Chalmers, vilket är ett beslut jag inte ångrar! Här finns det något för alla, oavsett intresse! 

Det jag tyckte var det bästa med min mottagning var pHadderorienteringen. Men självklart även att äta bullar titt som tätt under dagarna. Säg till om du vill ha en kanelbulle, annars lär jag bjuda på en ändå! 

Ha det gött 🦈🦈

1. Hur många bullar är tillräckligt många bullar? Några bullar om dagen är bra för magen. (minst 10 st)
2. Hur mycket är en lagom mängd tacosås? Beror på ändamål, i tacosen? någon sked, men till chipsen tar en burk slut ganska fort.
3. Bagge eller toast? Bagge med ärtröra 😍

IMG_1623