Välkommen Nollan!

Vi kallas KØK (uttalas kåå-noll-kåå) utgör din mottagningskommitté på kemisektionen, som tillsammans med resten av sektionen kommer att göra vårt bästa för att din första tid på Chalmers ska bli så härlig som möjligt!

Temat för årets mottagning är Madagaskar, så med andra ord kan det gå vilt till! Chalmers kan i början kännas som en hel regnskog full av konstiga filurer och ritualer, men snart kommer allt att klarna.

Om du känner dig osäker på om du kommer att hitta hem i den stora skogen som är kemisektionen så är du garanterat inte ensam om att känna så. Alla känner sig lite ensamma i början, men snart kommer du att hitta ditt pack.

Är du ny i Göteborg är du kanske mer borttappad än någonsin, men då finns vi här för att ledsaga dig till dina lektioner och aktiviteter!

Under Mottagningen kan du alltid ringa eller sms:a vårt journummer 073-343 44 66, för att fråga om uppsamlingsplats eller berätta att du kommer sent elelr framförallt om något allvarligt har hänt eller du tappat bort dig. Eller något annat. Du kan även ringa och sms:a våra mobilnummer som visas nedan om du har några frågor!

Ordförande
Oliva ”Kung Julien” Lundborg

Hej fina Nollan! Du är varmt väl – kommen till Göteborg och den grö – naste sektionen på Chalmers, vilket självklart är Kemisektionen! Du har så många roliga år framför dig och det ska bli kul att träffa dig.

Mitt namn är Olivia, men i KØK går jag under det temaenliga namnet Kung Julien. Jag är 21 år gammal och kommer från den lilla staden Hjo. Innan jag tog mitt pick och pack och flyttade till Göteborg hann jag jobba, resa lite och leva livet! Därefter lämnade jag Vätterns pärla för att slå mig ner på ”Bästkusten” och börja på Chalmers, vilket jag inte ångrat!

Som ordförande i KØK är det jag som går på mest möten samt håller i dem. Den viktigaste uppgiften är dock att ha reda på mina fyra vän – ner så de vet vad de ska göra – eller inte göra! Precis som Kung Julien är det jag som styr och ställer, den som dansar mest och den som hoppas att alla kommer ha så roligt som möjligt under mottagningen! Har du några frågor får du gärna höra av dig till mig eller någon av mina gröna kompisar!

Kassör
Frida ”Gloria” söderström

Hej kära Nollan! Kul att just du ska börja på kemisek – tionen.

Jag heter Frida Söderström, men i KØK är jag känd som Gloria. Precis som flodhästen Gloria håller jag mina vänner nära. Jag är en 21-årig Linköpings-tjej som alltid har gillat matte, naturvetenskap och havet. Därför blev det kemiteknik på västkusten för mig, och hittills har det varit toppen (trots att det mesta tyvärr har varit på distans). Utan – för skolan är mitt största intresse att spela folkmusik på fiol. Mellan gymnasiet och Chalmers hann jag arbeta på ett elektronikföretag och en etanolfabrik.

I KØK är jag kassör, vilket betyder att jag ska sköta bokföringen och hålla koll på att vi lägger rimliga summor på våra arrangemang.

Nu är det bara att tagga till dess att vi ses! Välkommen till Chalmers!

phadderchef
Gabriel ”Melman” larsson

Tjena Nollan!

Varmt välkommen Göteborg och till den bästa sektionen på Chalmers, Kemisektionen!

Mitt namn är Gabriel Larsson men jag är även känd som Melman. Jag är 20 år gammal och är uppvuxen i den lilla byn Larv som ligger dryga timmen från Göteborg.

Valet att börja på Chalmers var inte svårt då jag hade hört så mycket gott om både skolan samt studentlivet här. Just kemi tyckte jag var extra roligt på gymnasiet vilket gjorde valet Kemi – teknik självklart och detta har jag inte ångrat en sekund. I kommittén sitter jag som pHadderchef vilken innebär att det är jag som ser till att alla nollan har en go och glá pHadder som har svar på alla dina frågor och en rolig pHaddergrupp.

Kommunikatör
Kajsa ”Marty” Hallin

Hej och välkommen bästa Nollan till den goaste sektionen, Kemisektionen!

Jag heter Kajsa, men i KØK kallas jag för Marty. Jag är 20 år och började på Chalmers direkt efter gymnasiet; ett beslut som jag tog lite i sista sekund, men som jag absolut inte ångrar!

Eftersom jag bott i Göteborg i hela mitt liv har Chalmers alltid varit ett självklart val för mig. Precis som Marty är jag väldigt aktiv och gillar att träna, speciellt handboll. Innan jag började på Chalmers var handbollen en väldigt stor del av mitt liv men nu tvingar jag istället mina kompisar till att träna med mig när vi har tid.

Som kommunikatör är det jag som ser till att du som nybliven student på Kemisektionen alltid har all den information som du behöver. Detta betyder att jag ser till att du alltid har information så som plats och tid till olika aktiviteter. Det är även jag som har det ärofyllda uppdraget att ta hand om vår underbara maskot, ugglan Kaj.

Matchef
johanna ”alex” lennart

Hej hej Nollan! Jag heter Johanna, men här i KØK kallas jag för Alex. Jag sitter som matchef i knollk’21 och mitt ansvar är helt enkelt att se till så att Nollan aldrig går hungrig om det så är det sista jag gör.

Till hösten börjar jag K2, alltså andra året på civilingenjör i kemiteknik. I övrig är jag en äkta Östgöte från Motala (gudskelov) som började här på Chalmers direkt efter att jag tog studenten.

Mottagningen var en av de roligaste tiderna i mitt liv och jag hade gjort nästan vad som helst för att få återuppleva den. Därför uppmanar jag dig Nollan att vara med på så mycket som man bara orkar och överlever, för tiden går fruktansvärt fort när man har roligt och sova kan man göra när man dör!