25/8 Kappseglingen + Ost- och vinprovning

Notera att ni börjar kl 8.00 idag. vi samlas kl 7.45 i Kemientrén för att bekräfta er plats och få era klädskåp.

 

Kappseglingen är ännu ett arragemang från den centrala mottagningskommittén! Denna ädla gren är som gjord för att avgöras i staden Göteborg. Man har tidigare under mottagningen fått tid att bygga en sektionsbåt som ska delta i ett båt-race vid Feskekôrka. Kemister brukar vara grymma på att representera sin sektion genom jubel, så kom dit och heja på!

 

Tid och plats: kl 13.15 Samling i Kemientrén och avgår tillsammans till Feskekôrka. Vi går tillbaka till Chalmers kl 17.15.

Klädsel: Nollantröjan - för att pryda åskådarkajen i den vackraste färgen av alla.

 

Under kvällen bjuder KARG in till Ost- och vinprovning i Fort NOx. Det kommer att finnas tillfälle att lära känna KARG och deras arbete samtidigt som vi njuter av goda ostar och alkoholfritt vin.

 

Tid och plats: kl 18.01 i Fort NOx

Klädsel: Nollantröjan - för att pryda åskådarkajen i den vackraste färgen av alla.

Mat: Lunch 20kr. KARG bjuder på ost och alkoholfritt vin till er som köpt biljett.

 

Kom, det blir kul! Kan bli det bästa på hela mottagningen!

Biljettförsäljning av andra

K6 säljer biljetter till Gasquen.

 

Biljettförsäljning av KØK

Under lunchen säljs biljetter till Grannfejden(10kr) och BoB-spexet(60kr).

Nollanstädning

Idag lunch kommer Kvasten att sitta vid lunchborden och ta emot städdepositioner för Fort NOx. Städdepositionen ligger på 200kr vilket kan tas emot både swish och kontant och fås tillbaka senare under året. Städdepositionen handlar om att man under en vecka på sitt första år ska städa NOx för att göra det fint och rent, Kvasten kan berätta lite mer om det här.

Viktig information

Idag får ni lära er Chalmers intranet och datorsystem under Dataintro. Ni kommer få hjälp med hur ni bekräftar er plats på programmet och där med är helt inskrivna på Kemiteknik. Viktigt att vara med.
Vid samma tillfälle kommer ni även att få tilldelat ett klädskåp att ha under första året. Dessa finns i mindre eller större storlek. De större delar man med en kompis, så gå gärna ihop med någon som ni kan tänka er dela med. Tag med hänglås, kodlås att föredra om man delar skåp.