24/8 Mångfaldsworkshop + Nolluppdragskväll

Idag får ni mer information från skolledningen. Allt nyttigt att veta som ny student. Häng på oss efter övningen kl 10.45 så leder vi er till RunAn.

Tid och plats: Ni börjar skolan kl 8.00 denna dag, vi ses kl 7.45 på kemigården. 
kl 10.45 går vi från övningen till RunAn. 

 

Under mångfaldsworkshopen kommer du få ett tillfälle som ny Chalmerist får lära dig om våra värderingar och policys gällande jämställdhet och mångfaldsfrågor. Ta chansen att lära dig mer om vad områdena innebär, få svar på funderingar du eller andra har och diskutera så mycket eller lite du vill med andra Nollan. Det är Chalmers egna jämställdhets- och mångfaldssamordnare Bruno som håller i workshopen.

 

Tid och plats: kl 14.50 i Kemientrén. Går gemensamt till KE.

 

Under Nolluppdragskvällen kommer du ges tillfälle att utföra ditt nolluppdrag. Det går också bra att bara hänga på Kemigården och hjälpa till att bygga sektionsbåten till Kappseglingen.

 

Tid och plats: efter kl 17 på Kemigården om det är fint väder, annars Fort NOx.
Mat: K6 säljer lunch. KØK bjuder på middag. 

 

Kan bli det bästa på hela mottagningen!

 

Biljettförsäljning av andra

KARG säljer biljetter till Ost- och vinprovningen.
K6 säljer biljetter till Gasquen.

Biljettförsäljning av KØK

Vi säljer biljetter till Myshelgen (50 kr), Grannfejden(10 kr) och BoB-spexet(60 kr). Det är begränsat antal platser till myshelgen, så se till att du får en biljett.

Nolluppdrag

Håll utkik på Nollkommitténs anslagstavla efter fler Nolluppdrag och leta rätt på dina vänner i gruppen. Prata ihop er inför denna kväll och bestäm vad ni ska göra. Ha kul! Ni som inte har ett uppdrag denna kvällen kan hjälpa båtbyggarna att färdigställa sitt verk eller haka på någon annan grupp som ni tycker har alldeles för roligt för att du inte ska vara med där.